Over mij

Hallo, ik ben Cindy Bronckaers experte in autistisch denken, kleuterleidster en mama.

In de klas kom ik elk schooljaar in contact met kinderen waar ik een autisme spectrum stoornis vermoed of waarbij de diagnose al gesteld is. Ik ga met hen een volledig schooljaar aan de slag om hen met autisme leren om te gaan.

Ik ben mama van 3 kinderen waarvan er ook eentje de diagnose heeft van een autisme spectrum stoornis. 10 jaar begeleid ik hem al zo goed mogelijk in een wereld die voor hem chaotisch lijkt in alle opzichten.

Na ongeveer 16 jaar ervaring met autisme vond ik het tijd om een postgraduaat autisme en (rand-) normale begaafdheid te volgen aan de UCLL te Hasselt. Deze opleiding zorgde ervoor dat ik als autihulp nog sterker in mijn schoenen sta.

Ik ga graag de uitdaging aan om kinderen en jong(volwassenen) leren te leven met autisme. Weten dat je ergens terecht kunt met je verhaal kan veel deugd doen. Ik wil  een persoon zijn die naar je luistert, je mee helpt denken en je bewust maakt van je sterktes.

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op!

let op: Wanneer je me niet telefonisch te pakken krijgt, spreek dan zeker iets in op het
antwoordapparaat of stuur me een mailtje! Ik neem dan zo snel mogelijk terug contact
met je op.